Första semesterdagen

Nu har jag semester och ska ha i 2veckor, så underbart skönt.

Idag ringde klockan 9, kände direkt att förkylningen slagit till och halsen som svullnat och gjorde ont,  så det tog mig runt 45minuter att kliva ur sängen. Ingen lyckad start men men
Upp, åt frukost, duschade och sen bar det av till sjukhuset - där var jag in på ortopedtekniskan och lämnade in mitt knäskydd för lagning och sen upp till medicin för provtagning och samtal med AK-sköterskan, fick även en ny, kortare, hudfärgad stödstrumpa som ska vara tillräkligt bra nu, så vi får väl se...

Sen åkte vi vidare in till stan igen och till Första resebyrån. Vi bokade en resa till Rhodos med avgång på onsdag den 27/8 från Göteborg. Vi blir där en veckan, vilket för 2personer kostar 6660kronor med boende på 5-stjärnigt hotel, flyg, mat på flyget, reseförsäkring, frukost på hotelet och resa till och från flygplatsen där nere.
Inte så illa, så jag hoppas vi får det bra och kan njuta av tiden tillsammans och få det bra igen, håll tummarna.

Dam7an skulle ju spela ikväll med, där jag helst skulle hinna vara med som lagledare men som tur var att Lena H ringde mig innan och sa att det var hon som hade det och efter att vi pratat skulle hon fixa det själv, Skönt då fick jag lite mer värdefull tid på mig. 

Nu ikväll så har jag plockat, ordnat här hemma och packat inför resan, som "vanligt" tar detta tid och jag undrar alltid om jag har allt med mig...

I morgon så ska jag upp tidigt hjälpa mamma med djuren, sen ska vi till sjukhuset och hämta knäskyddet, till apoteket för mer medicin och efter det vidare in till stan för att hämta Per vid skolan för att åka ner till MAS.
Sen på väg hem ska jag ringa Tobbe som då kommer köra från Karlskrona och möta oss i Kristianstad. Där bytter jag bil, mamma och Per fortsätter hemåt och jag och Tobbe åker till Göteborg till hans farbror. 
Där vi ska få sova, innan vi på onsdag åker vidare till Rhodos. När vi åter kommer hemåt så blir vi nog kvar någon dag i GBG, hos Tobbes farbror och hans familj...vi får väl se lite....    

Jag hoppas förkylningen ger med sig och på att vi får en skön semester tillsammans, att vi kan reda ut inte allt kanske men det mesta och att vi kan få det bra, att vi kan bestämma hur vi ska ha det och få någon form av ny start..vad och hur det nu blir.

Så som ni säkert förstår kommer det inte bli uppdatering här på ett tag men jag hoppas ni kan ha översende med det, det kommer efter semestern. Ha det gott, det ska jag i alla fall försöka med :)