Rörigt, roligt och rasande högt tempo

Oj, det händer så mycket som jag egentligen skulle vilja skriva om men just på grund av att det hela tiden händer massa saker så hinner jag inte. Kan inte heller säga att uppdateringen i den närmaste tiden kommer bli bättre ens. 
Högt tempo och farande hit och dit.

Måndag till Valjeviken, tisdag hem till Strömsberg, onsdag tillbaka till Valjeviken och sen vidare ner till Ystad, torsdag tillbaka till Valjeviken och sen vidare till Kristianstad, därefter Hässleholm för att på kvällen vara i Vittsjö, fredag troligtvis Båstad och på söndag då bär det av till Teneriffa

Fick köra hem idag efter skolan för att få på sommardäcken på bilen för att undvika böter framöver, 15april ska det vara skiftat senast.
Hemma har det blivit att plocka lite, äta mat, TV för det var ju final i Mästarnas mästare, synd att Louise inte vann och la även upp ett par byxor.

Imorgon blir det åter upp tidigt för att sen köra ner till skolan för vidare färd mot Ystad. Vi ska på SPA med klassen och på kvällen blir det trerätters, övernattning, frukostbuffé. Allt detta för 400kr, det ni. 

Torsdag kommer med bli bra då jag först ska köra till Kristiansstad och shoppa lite om jag hittar nåt, sen till Hässleholm för att möta upp en väldigt efterlängtad person vid tåget. Tillsammans vidare till Vittsjö. 
Fredag ska vi troligtvis till Båstad och njuta av våren. 

Sen är det söndag och då åker jag till Teneriffa. Jag ska göra 1 vecka av min praktik/APU där med Vittsjö friidrott, så underbart - sol, värme, praktisera lite massage och leda tävlingar/lekar och njuta väldigt mycket bara av att få komma iväg och att få komma iväg tillsammans med Jens. 

När vi väl kommer hem, blir det mer eller mindre direkt till Växjö för att gå på nästa praktik/APU - complett. 

Ja, jag tror jag kommer klara mig alldeles utmärkt och bara njuta av livet och trivas med allt den närmsta tiden, det hoppas jag på och håller tummarna för, för det kan jag väl få vara värd? 

Hoppas någon blir lite avundsjuk, lite i alla fall men samtidigt får alla ha det så gott!