Kontraster

I vissa saker ser man tydliga kontraster, så som förra och denna helgen. En helg börjar för mig på fredagen och avslutas på söndagskvällen det är nog de likheterna som finns.
Förra helgen va en riktig skit helg allt som kunde gå fel gick helt åt helvete - utskälld innan frukost, tuff dag i simhallen, borttappad mobil, stress & strul, en genomrotad garderob där allt var nerrivet och då va det bara lördagen avklarad.
Söndagen sen va det jobb i simskolan 7.45-10.45, badvakt 11.30-15.30, träning 15.30-16.30 och sen därefter möte 16.45, hem fort och packade in i bilen för att återgå till verkligheten - dock blev det ett råare uppvaknande än planerat en och en halv mil från Växjö, vissa saker kan man bara inte ignorera...
Tidig måndag morgon för vidare till skolan och en provvecka.

Tar man denna helgen så har den nog haft en hel del att erbjuda med men i mycket behagligare toner. Fredagskväll blev det mys i Växjö och när jag får frågan vad klockan ska ställas på för lördagen så känns det så skönt att kunna svara - Vi ställer ingen klocka, jag vill vakna av mig själv och så får vi se.
Det fick jag göra och det är speciellt att få vakna med den fina vid sin sida, lite lyxigt känns det. Frukost i lugn och ro för att sedan ta sig vidare hemåt.
Lördagen blev tvätt och lite sånt.
Söndag idag och jobb i simskola, badvakt, vuxensimskolan och SLS-möte hemma hos familjen Roth. Vilken chef jag har, vi fick go mat, fika och trevligt sällskap. Så efter en dag då jag åkte hemifrån vid 7.30 och först kommit hem igen vid 21.10 är jag lite sliten men inte alls lika uttömd som förra helgen.
Nu blir det go natt för min del och hoppas på att vakna pigg och redo för att ta tag i mitt liv i morgon igen. studiedagar är en bra uppfinning :)