Jag har inte valt det

Jag har inte valt att ha det så här och skulle göra vad som helst för att få bytta.

Vad får folk att tro att det är okej?
Det finns gränser och dom är passerade för jävligt länge sen. Det har på nåt sjukt sätt roat vissa i över ett år men för mig har det varit en mardröm som bara blir värre för varje dag som går.

Jag är trött på alla skämt gällande mitt knä, mitt ben, mig och mitt liv.
Kan tala om det igen om någon missat det att jag uppskattar inte att bli hånad. Att bli skrattad åt för något jag inte kan hjälpa tar på krafterna och jag orkar inte med det längre.

Jag försöker på alla sätt och vis att ignorera, ha överseende och låsas som ingenting men det funkar inte, när folk skrattar åt mig när jag inte kan visa på träningar, när jag är nere på Trion eller på aktiviteter runt omkring fotbollen får höra "vad gör hon här hon spelar ju inte här och har väl ingen som är med", när jag inte hinner med när vi går, peka på mig när jag går förbi, smeknamn som proppen & kryckan, att apoteket skulle gå i konkurs om det inte vorre för mig och att landstinget är min huvudsponsor - jag förstår inte det roliga och jag är så jävla trött på allt nu så kan man inte skippa detta så ge då jävulen i att prata med mig alls.