Efter en lite kort helg

Efter en lite kort helg blev det återigen måndag...
Detta har inneburit jobb som gick väldigt snabbt och smidigt men det är väl så när man bara jobbar 2 timmar.

Sen var jag på sjukhuset och tog prover.
Även ett besök på ortopedtekniskan för att han som jag träffade sist inte gjorde det han skulle, för stort skydd fyller ingen funktion. Får då äntligen träffa en annan tekniker, samma som jag fick träffa förra gången när den första gjort fel då med. Han blev inte förvånad av att se mig missnöjd där igen, utan beklagade bara det inträffade och kallade även in högsta chefen så att han även fick höra om vänderna som varit. Även deras chef beklagade det inträffade, han skulle ta upp detta igen med den berörda och hoppades även att jag skulle vara nöjd efter dagens besök.
Det blev jag - så stort tack till teknikern, för att du lyssnar, fixar och hjälper dina patienter.

Skulle vart på arbetsförmedlingen idag men hade inte hunnit kolla över mina papper eller kataloger så det är det jag tagit mig tid till idag med och beger mig istället till arbetsfölrmedlingen på onsdag när jag är förbered.

Det som mer är tänkt denna veckan är ju givetvis jobb, ett besök hos tandläkaren, beställa avgasarsystem till bilen, sjukgymnastik och träff med sjukgymnasten, utvecklingssamtal med ledarna i fotbollen, träning med knattarna, förhoppningsvis en runda på stan, skriva ansökningar och skicka till skolor, även någon ansökan till jobb och så ska jag försöka hinna och orka sy upp byxor, ta reda på mina kläder och städa både rummet och kanske lite i lägenheten...

Nu ska jag ner och laga mat till familjen, det kommer bli raggmunkar