Ändrade planer men blev en bra helg

Planerna för helgen fanns där för nästan 1 år sedan med blev ändrade. Självklart hade jag mer än gärna sett att det inte blev så men kanske var det trots allt det bästa och ända beslutet att ta. Det har varit väldigt jobbigt speciellt senaste veckan och även idag, dagen efter. Det kommer förhoppningsvis fler chanser och då kanske det går att genomföra planerna. Nu har det vart och jag missade det, nu är det inget att göra åt, bara att försöka att släppa det.
Det är som det är nu, gick som det gick när det inte gick som det skulle...

Trots att gamla planer ändrades blev helgen bra, när nya kom.

Efter att jag slutade i fredags tog jag bilen till Vittsjö. Kvällen blev lugn med sällskapsspel och väldigt rolig, lite irriterad blev jag dock vid förlusten men så går det ibland.

Ingen sovmorgon på lördagen inte, vi var på föreningens loppis och hjälpte till. En del folk är märkliga, köar innan det öppnar, springer in en halvtimme innan försäljningen börjar och allmänt "ivriga". Rätt komiskt att se. 

Kvällen var kanon. Vi va på 50års fest (25+25). Massa folk, massa trevligt folk, god mat, god dricka och bara allmänt trevligt. Bara en extra kommentar till detta, det var bordsplacering vilket jag nu tycker är en smart och väldigt smidig idé, när de får till den så bra - kul när det blandas folk. 

På söndagen var vi upp till Göteborg. Det blev Liseberg och fotboll - kan inte bli så mycket bättre avslutning på en helg, skönt att slippa tänka och bara ha en underbar dag där det gick att släppa nästan allt och alla andra. Det är med skräck blandad förtjusning som jag åker karuseller, jag är riktigt höjdrädd men får en kick av utmaningar. Det blev till att åka Berg- och Dahlbanna, höjdskräcken, uppskjutet, flummer riden, Balder och Colorado (?). Vi gick även i Gasten och trots att jag vet det bara är på låsas blir jag rädd/skrämd när de kommer fram hoppandes, det är det som är poängen och den lyckas de med. 

Sen blev det Gamla Ullevi och fotboll, det är en mäktig känsla att sitta där, kolla matchen och njuta av stämningen, att det sen blev vinst också var bra för bilfärden.

 

Måndag morgon var tung att kliva ur sängen men det fick gå. Kom ner till skolan aningen sliten men vilken skön start på veckan jag fick, för måndagar innebär heldag med massage. Det är inte illa, startade med ”minut” massage, lite teori och sen flera timmars praktik med ryggmassage, både att massera och bli masserad är så skönt och avslappnande, synd bara att smärtan inte gav med sig.

Efter skolan var jag och simmade. Jag hade hela bassängen för mig själv, den enda förutom jag som var i hallen var en städerska som putsade fönster, ganska lyxigt att ha en så stor bassäng för sig själv.

Nu i kväll kollade jag på fotboll, Sverige – England och efter det hamnade jag här framför datorn, nu ska jag se om jag orka läsa lite sen blir det sängen

Go natt