Trotsa träningsvärken?

Igår hade jag sån fruktansvärd träningsvärk men skam den som ger sig. Jag försökte komma igång med knepet att träna bort träningsvärken men det gick väl sådär.
Trots att jag cyklade 1 mil på motionscykel, körde styrkeprogramet för benen och simmade 50 längder på kvällen då jag trodde jag skulle sjunka så det var tur att det var SLS träningstid men ändå hade jag min följeslagare kvar 
Det är ett stagigt sällskap jag skaffat mig för han klänger sig kvar även idag.

Detta bidrog till att dagen blev som den blev. Möte med SLS på förmiddagen, sen hem igen och fördrivit tiden med bland annat sytt upp 5 (!) par byxor som jag haft jättelänge men aldrig använt, då återstår 4 par till. 
I kväll var jag upp på damernas träning. Det var kul att se folket igen men så jobbigt det är att bara vara på sidan om, nästa onsdag gäller det dock då ska jag bytta om och vara med vill så gärna träna. Nu har de ju bara fysträning så en del av övningarna ska jag nog fixa, hoppas även att jag är bättre på en del av att än de är med. Upp till bevis som sagt på onsdag :)

Imorgon ska jag till Friskis och Anders för att träna, sen får vi se vad resten av dagen har att erbjuda 

Nu får jag krypa ner i sängen så man orkar upp i morgon, den är väldigt tom och inte speciellt lockande - kanske kan skjuta på det en stund till...